fredag 18 mars 2011

Jag hann inte fota...

Nu har jag sytt min första egna baby onepiece - med sömmarna utåt så att plagget blir "EB-vänligt"!

Men tyvärr hann jag inte fota den innan jag gav bort den till lilltjejen som behöver den. Jag sydde overallen i lila bomullsjersey med turkosa sömmar och det blev faktiskt ganska effektfullt när sömmarna är synliga utåt i konstrastfärg till tyget. Det blev även en turkos rand där tryckknapparna sitter. Jag använde mig av ett mönster från Sömnadsmagasinet nr 1/2011 (se bild här bredvid) onepiece blev dock ganska vid så jag minskade in den några centimeter, men annars tycker jag att mönstret var helt ok och att overallen passade bra till lilltjejen. 


Idag har jag hunnit med lite annan sömnad också, det blev 4 st "Buff" (för er som inte vet vad en Buff är kan kolla in denna sida). 3 av dom var till min kusins små-grabbar och en till henne själv, till grabbarna använde jag mig av "Farmer Turkos Interlock" och till min kusin blev det "Svart Jersey med vita stjärnor" båda tygerna är köpta ifrån JNYDesign. 


Nästa projekt blir ännu en baby onepiece i tyget "Grön Jersey med vita stjärnor", även det köpt ifrån JNYDesign. Jag måste dock komplettera med lite vitt tyg till kanterna på overallen samt fler tryckknappar. Tror nog att det blir en beställning från Stoff och Stil inom en snar framtid. 
This post links up to:
itsahodgepodgelifeinspiringcreationsblogfingerprintsonthefridgekojodesignscraftomaniacfashiondiaryofamormongirlcanoeridgecreations

1 kommentar:

  1. Tack, tack, tack så hemskt mycket för det ursöta helt underbara halsbandet som kom i fredags - precis mina färger i grönt och lila!
    Jag ska försöka lägga ut det på min blog under de närsta dagarna.
    Stor kram och tack än en gång!
    Kristin i Borås

    SvaraRadera

Era kommentarer är alltid uppskattade! De får mig att vilja fortsätta att skapa!
Jag ska försöka att svara på alla era kommentarer, på ett eller annat vis! Tack för att just du kikade in!